joi, 7 octombrie 2010

Despre nimicuri si alte curiozitati

Aici e mai cald decat in Romania. Deocamdata. Totusi, nu e chiar de tricou. Parerea noastra! Dar, cu toate acestea, pe strada vezi persoane de sex feminin cu trenci, esarfa, pantaloni lungi si... sandale!!! Cred ca frigul in Belgia te ia de sus in jos si nu invers, cum parca e in Romania!
Ma uitam azi de la balcon si m-a frapat cati copaci se vedeau printre cladiri. Oriunde e un pic de spatiu, hop si un copac! Si nu sare nimeni cu drujba!
Tot placut privirii e si faptul ca, oricat de inalta sau de veche ar fi o cladire, geamurile chiar sunt aliniate! A, cladirea in care locuim noi are 24 de etaje, vreo 500 de apartamente (s-ar putea totusi sa fie mai multe!) si patru lifturi, dar spatiile comune de locuit arata aprope impecabil. De necrezut!
De aprope o saptamana cautam sa achizitionam un ibric ca sa facem cafea (avem doar o oala de vreo 3 litri, foarte competenta!), dar nu se gaseste pe aici. Nici macar la Ikea nu am vazut... Oare astia nu au auzit de asa ceva?! A, ceainice cat cuprinde, dar sunt si destul de piperate la pret.
Produse bio se gasesc din belsug si sunt cu foarte putini eurocenti mai scumpe decat cele ne-bio.
Si, cea mai tare realizare a zilei de azi: placuta cu numele noastre a fost lipita pe cutia postala!!! Uraaaa! Acum chiar locuim in aceasta cladire.
In curand o sa revin cu detalii tehnice privind formele legale de munca in Belgia. Doar ca trebuie sa ma mai documentez putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu